Konec uspešne sezone, priprave na novo, pozdrav novemu generalnemu pokrovitelju RST Pellet

Konec uspešne sezone, priprave na novo, pozdrav novemu generalnemu pokrovitelju RST Pellet

Za nami je uspešna sezona 2022/ 23. Hokejski klub Celje je v zadnjih nekaj letih uspešno vzpostavil celotno lestvico mlajših selekcij, U8, U10, U13, U15, U17 in U19, ki so tudi v letošnji sezoni nanizale dobre rezultate.

Še posebej je bila uspešna ekipa mlajših dečkov (U13), ki je osvojila 3. mesto v državnem prvenstvu.

Velik preskok pa je bil seveda opažen pri članski ekipi, ki je prvič po letu 1994 osvojila 3. mesto v državnem prvenstvu (za prvo uvrščeno Olimpijo in drugo uvrščenimi Jesenicami).

V mednarodni regionalni ligi IHL je članska zasedba skozi celotno sezono rednega dela tekmovanja nizala odlične rezultate in ob koncu rednega dela osvojila 1. mesto.

V četrtfinalu so se naši člani soočili s štajerskimi tekmeci iz Maribora, niz tekem so suvereno zaključili s 3:0 v zmagah.

V polfinalu pa so bili izkušeni Jeseničani pretrd oreh in tako so naši hokejisti v polfinalu zaključili svojo sezono 2022/ 23. Glede na vrstni red po rednem delu, so tudi v tej ligi osvojili 3. mesto.

Kot generalni sponzor sezone 2022/ 23 nas je podpiralo podjetje LEDX, kateremu se za vso pomoč, podporo in zaupanje iskreno zahvaljujemo! Dejstvo, da si boljšega sponzorja že težko želiš, pove več kot tisoč besed. Posebna zahvala predstavniku podjetja Andreju Bizaju za vse, kar je doprinesel klubu. Bizaj tudi v prihodnji sezoni ostaja v vodstvu kluba.

Načrti, sestanki in vsa urejanja za prihodnjo sezono 2023/ 24 so že v polnem teku. Tako danes z veseljem pozdravljamo novega generalnega sponzorja, podjetje RST Pellet.

To je podjetje s proizvodnjo peletov, ki se lahko pohvali z najmodernejšo peletarno na Hrvaškem. Proces njihove proizvodnje je na najvišji ravni. Izvoz njihovih izdelkov opravljajo na območju Avstrije, Italije in Slovenije ter v vsa jadranska pristanišča. Več o podjetju RST Pellet si lahko preberete na njihovi spletni strani: https://rst-pellet.com/si/.

RST Pellet, hvala za zaupanje, podporo & dobrodošli v knežjem mestu!

Kmalu vas bomo seznanili s prvimi novicami za sezono 2023/ 24 – od sezonskih vstopnic in vstopnic posameznih tekem do ostalih novosti in kasneje tudi o igralski zasedbi članske ekipe.

  • kontakt

E-pošta:  info@hk-celje.si
Tel.: +386(0)31 747900
Naslov: Partizanska cesta 3a, 3000 Celje, Slovenija
Matična številka: 5882753
Davčna številka: SI56272405
IBAN: TRR: SI56 6100 0001 4790 422 Delavska hranilnica d.d.

Rezultati hokeja v živo
Rezultati hokeja v živo

Rezultati hokeja v živo

HK Celje © 2024. Vse pravice zadržane. Oblikovanje in izdelava spletne strani Peter Ocvirk