IZJAVA UO HK CELJE

HK Celje v sezono 2021-22 vstopa z novim trenerjem. Z Davidom Rodmanom nam žal ni uspelo podaljšati sodelovanja.

Izjava Davida Rodmana ob izteku sodelovanja:

“Hvaležen sem za sezono, ki sem jo preživel v Celju in mi je dala nova znanja in nove izkušnje. V Celju sem se počutil dobro, kljub temu pa je moja zgodba tam za zdaj končana. Oddaljenost Celja od doma in ritem trenerskega dela sta glavna razloga za mojo odločitev, saj imam dve hčerki, ki prehitro odraščata, da bi bil toliko od doma. Poleg tega imam srečo, da se mi odpirajo druge priložnosti izven hokeja bližje doma.

Ob slovesu iz HK Celje bi se rad zahvalil predsedniku in upravnemu odboru za izkazano zaupanje in korektno sodelovanje, igralcem pa za vložen trud in jim vsem skupaj – z novim trenerjem na čelu – želim v začrtanih ciljih uspešno delo naprej.”

——————————

Ob zaključku sodelovanja se Davidu Rodmanu zahvaljujemo za vložen trud in mu želimo vse najboljše na njegovi osebni in poslovni poti.

Člansko in mladinsko ekipo HK Celje bo v prihajajoči sezoni vodil Marko Fišer, ki se po desetletju dela v tujini vrača v Slovenijo. Marko Fišer je deloval v Kanadi, zadnja tri leta pa je bil kot mentor trener zaposlen pri madžarski hokejski zvezi.

Izjava Marka Fišerja ob pričetku sodelovanja:

“Veseli me, da prevzemam vodenje članskega moštva HK Celje. Predsednik kluba, Vid Valenčak me je s predstavitvijo vizije kluba, prepričal v sodelovanje. Osebno bo to za mene svojevrsten izziv, kjer bom v ekipi združil starejše in večje število mlajših igralcev. Cilji v sezoni, ki prihaja, bodo usmerjeni predvsem k čim boljšem razvoju igralcev v tehničnem in taktičnem smislu.

Predvsem mlajši igralci se bodo morali dokazovati vsakodnevno in si s tem zaslužiti mesto v ekipi. V novi sezoni želimo napredovati in se čim bolje uvrstiti v vseh tekmovanjih.”

 

——————————

HK Celje prvič v novejši zgodovini kluba vstopa v tekmovanja z vsemi moškimi starostnimi selekcijami: člani, mladinci U19, kadeti U17, dečki U15, mlajši dečki U13, starejši malčki U12, malčki U10 in malčki U8. Prepričani smo, da je Marko Fišer dober izbor za razvoj naših mladih igralcev.

Kot je že v navadi naše tekmovalne selekcije pričenjajo s treningi v začetku avgusta, s tekmovanji, pokal Slovenije, državno prvenstvo in mednarodna liga IHL, pa pričnemo v septembru.

V upanju, da se svet vrača v normalo, v novo sezono 2021-22 vstopamo polni elana in novih ciljev.

UO HK CELJE

  • kontakt

E-pošta:  info@hk-celje.si
Tel.: +386(0)31 747900
Naslov: Partizanska cesta 3a, 3000 Celje, Slovenija
Matična številka: 5882753
Davčna številka: SI56272405
IBAN: TRR: SI56 6100 0001 4790 422 Delavska hranilnica d.d.

Rezultati hokeja v živo
Rezultati hokeja v živo

Rezultati hokeja v živo

HK Celje © 2023. Vse pravice zadržane. Oblikovanje in izdelava spletne strani Peter Ocvirk