IZJAVA PRED PRIČETKOM KONČNICE SEZONE 2021/ 2022 🏆

Po slabšem začetku sezone in osvojitvi sedmega mesta v DP Slovenije je člansko moštvo v drugem delu sezone pokazalo boljše predstave in se zanesljivo uvrstilo v končnico mednarodnega regionalnega tekmovanja. Tekmec v četrtfinalu IHL  je HK TRIGLAV KRANJ. Serija se igra na tri zmage, prične se v soboto 26.2.2022 ob 19.15 v Kranju, nadaljuje pa  v torek 1.3.2022 ob 19.00 uri v Celju, kjer bo obiskovalcem omogočen prost vstop.

Mnenja iz našega tabora:

Predsednik HK CELJE Vid Valenčak:
Čestitke članski ekipi in trenerju za uvrstitev v končnico mednarodne lige IHL. Po nekoliko slabšem začetku sezone, so po menjavi trenerja fantje pričeli kazati prave predstave in nanizali več pomembnih zmag. Verjamem, da fantje še niso rekli zadnje besede in da ljubitelji hokeja v Celju lahko pričakujejo dobre predstave do konca sezone.

Trener HK CELJE Gal Koren:
S trdim delom smo dosegli ciilj, uvrstitev na 1. mesto v skupini B IHL in uvrstitev v končnico za prvaka. Zdaj si želimo dobrega rezultata v končnici prvenstva. Ekipa Triglava je na papirju favorit a verjamemo, da ob našem maksimumu lahko presenetimo.

Kapetan HK CELJE Miha Mercina:
Zadovoljni smo z napredkom v drugem delu sezone. Kot ekipa smo stopili skupaj, trdo delali in mislim, da se lahko Triglavu dostojno upremo. Verjamem, da bo četrtfinalna serija zelo napeta in obljubljam trd boj.