Powerskating in Stickhandling kamp CELJE 2022 – SLO

Powerskating in Stickhandling kamp CELJE 2022 – SLO

HK Celje v sodelovanju s hokejsko akademijo Powerplayers pred pričetkom sezone 2022/23 organizira 7 dnevni Powerskating in Stickhandling kamp namenjen igralcem od letnika 2012 do letnika 2005.
Slovaško hokejsko akademijo Powerplayers vodi Oto Haščak s sinom Marekom. Oto Haščak je nekdanji hokejist Češkoslovaške reprezentance s katero je dvakrat igral na olimpijskih igrah ima pa tudi dve kolajni iz svetovnih prvenstev elitne divizije. Trenutno dela kot skavt NHL ekipe New York Rangers, sin Marek pa je skavt rivala New York Islanders. Treningi v Celju bodo potekali pod vodstvom trenerjev hokejske akademije Powerplayers v sodelovanju s trenerji Hokejskega kluba Celje. Kamp bo potekal od 31. julija do 6. avgusta 2022.
Udeležencem kampa je zagotovljenih 13 treningov na ledu, 13 suhih treningov, hokejski dres, celodnevno varstvo in prehrana.

  • Cena 7 dnevnega kampa z urejeno namestitvijo in prehrano je 380,00 eur.

Lanskoletni udeleženci imajo 10% popust na kamp.
Igralci HK Celje imajo 20% popust na kamp.
Za potrditev prijave na kamp je potrebno vplačilo avansa 100,00 eur na klubski TRR: SI 56 6100 0001 4790 422. Celoten znesek se poravna do pričetka kampa.

Število udeležencev kampa je omejeno.

    Podatki o Igralcu / Player info:

    Podatki o staršu ali skrbniku / Parents info:

    Z elektronsko prijavo izjavljam, da društvu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja kluba HK Celje, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Dovoljujem objavo, slik in videoposnetkov v medijih, v skladu z zakonom, za potrebe kluba HK Celje. / By electronic application, I declare that I allow the association to collect, process and use my personal data for the needs of the HK Celje, and is obliged to act in accordance with the provisions of the Personal Data Protection Act. I allow the publication, pictures and videos in the media, in accordance with the law, for the needs of the HK Celje.