Powerskating in Stickhandling kamp CELJE 2020 – SLO

Powerskating in Stickhandling kamp CELJE 2020 – SLO

Hokejski kamp je zapolnjen. Prijave so z dne 9.7.2020 zaključene!


HK Celje v sodelovanju s hokejsko akademijo Powerplayers pred pričetkom sezone 2020-21 organizira 6 dnevni Powerskating in Stickhandling kamp namenjen igralcem od letnika 2010 do letnika 2003.
Slovaško hokejsko akademijo Powerplayers vodi Oto Haščak s sinom Marekom. Oto Haščak je nekdanji hokejist Češkoslovaške reprezentance s katero je dvakrat igral na olimpijskih igrah ima pa tudi dve kolajni iz svetovnih prvenstev elitne divizije. Trenutno dela kot skavt NHL ekipe New York Rangers, sin Marek pa je skavt rivala New York Islanders. Treningi v Celju bodo potekali pod vodstvom trenerjev hokejske akademije Powerplayers v sodelovanju s trenerji Hokejskega kluba Celje. Kamp bo potekal od 9.avgusta do 14.avgusta 2020
Udeležencem kampa je zagotovljenih 11 treningov na ledu, 11 suhih treningov, hokejski dres, celodnevno varstvo in kosilo.

  • Cena 6 dnevnega kampa z urejeno namestitvijo in prehrano je 290,00 eur.
  • Cena 6 dnevnega kampa brez namestitve s kosilom je 190,00 eur.

Igralci HK Celje in lanskoletni udeleženci imajo 10% popust na kamp.
Za potrditev prijave na kamp je potrebno vplačilo avansa 100,00 eur na klubski TRR: SI 56 6100 0001 4790 422. Celoten znesek se poravna do pričetka kampa.

Število udeležencev kampa je omejeno.

(polja označena z * so obvezna)

Hokejski kamp je zapolnjen. Prijave so z dne 9.7.2020 zaključene!

Podatki o Igralcu / Player info:

Podatki o staršu ali skrbniku / Parents info:

Z elektronsko prijavo izjavljam, da društvu dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja kluba HK Celje, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Dovoljujem objavo, slik in videoposnetkov v medijih, v skladu z zakonom, za potrebe kluba HK Celje. / By electronic application, I declare that I allow the association to collect, process and use my personal data for the needs of the HK Celje, and is obliged to act in accordance with the provisions of the Personal Data Protection Act. I allow the publication, pictures and videos in the media, in accordance with the law, for the needs of the HK Celje.

error: Vsebina je zaščitena !!