Starši

Starši

Upravni odbor Hokejskega kluba Celje se zahvaljuje vsem staršem, za podporo in redno plačevanje vadnin. Trenerji se po najboljših močeh trudijo za nemoten potek treningov in vodenje tekem, igralci pa z rednim treniranjem in upoštevanjem navodil trenerja pripomorejo za uspeh na tekmah. Tehnični vodje v klubu skrbijo za red in čistočo v garderobah (navodila imajo igralci v garderobah), skrbijo za organizacijo na tekmah, obveščajo starše in upoštevajo navodila trenerjev.

Program hokeja na ledu je razdeljen na tri programe:

ŠOLA DRSANJA:  treningi 2x tedensko na ledu. V primeru tekme šola drsanja odpade.

MALČKI U8:  treningi 3x tedensko na ledu. V primeru tekme treningi odpadejo.

MALČKI U10:  treningi 4x tedensko na ledu. V primeru tekme treningi odpadejo.

SELEKCIJA HOKEJA NA LEDU: mlajši dečki U12, dečki U14, kadeti U16, U18  treningi 5x tedensko kombinirano (led in suhi). Suhe treninge določi trener in so igralci sproti obveščeni na treningu. V primeru tekme treningi na ledu odpadejo.

ČLANI: 5x tedensko. Suhe treninge določi trener in so igralci sproti obveščeni na treningu. V primeru tekme treningi na ledu odpadejo.

Temu  programu je prilagojena tudi VADNINA za sezono:

Šola drsanja: ima vadnino 20 eur mesečno, ki se plača preko plačilnega naloga.

Malčki U8(letnik 2011 in mlajši): imajo letno vadnino 400,00 eur, ki je razdeljena na 10 obrokov v sezoni po 40,00 eur (od septembra do junija). Vadnino lahko poravnate preko plačilnega naloga. V primeru opravičene odsotnosti otroka več kot 14 dni(zdravniško potrdilo)se vadnina po dogovoru zmanjša,toda največ za polovico obroka.

Malčki U10(letnik 2009 in mlajši): imajo letno vadnino 400,00 eur, ki je razdeljena na 10 obrokov v sezoni po 40,00 eur (od septembra do junija). Vadnino lahko poravnate preko plačilnega naloga.V primeru opravičene odsotnosti otroka več kot 14 dni(zdravniško potrdilo)se vadnina po dogovoru zmanjša,toda največ za polovico obroka.

Selekcija hokeja na ledu U12,U14,U16 in U18(letnik 2008 in starejši): imajo letno vadnino 700,00 eur, ki je razdeljena na 10 obrokov v sezoni po 70,00 eur (od septembra do junija). Vadnino lahko poravnate preko plačilnega naloga.V primeru opravičene odsotnosti otroka več kot 14 dni(zdravniško potrdilo)se vadnina po dogovoru zmanjša,toda največ za polovico obroka.

Za sezono 2018/2019 je UO sprejel sklep,da imajo Otroci selekcij U16,U14 in U12  za vsa gostovanja v tujini in med tednom  zagotovljen klubski prevoz z avtobusom.

O odhodih in zborih za tekme bodo igralci obveščeni na treningih, starši pa boste dobili obvestilo po e-mailu ali SMS sporočilu od tehničnih vodij. V upanju na uspešno sodelovanje z vami starši in z igralci hokeja na ledu vam želimo uspešno sezono  2018/2019.