Starši

Upravni odbor Hokejskega kluba Celje se zahvaljuje vsem staršem, za podporo in redno plačevanje vadnin. Trenerji se po najboljših močeh trudijo za nemoten potek treningov in vodenje tekem, igralci pa z rednim treniranjem in upoštevanjem navodil trenerja pripomorejo za uspeh na tekmah. Tehnični vodje v klubu skrbijo za red in čistočo v garderobah (navodila imajo igralci v garderobah), skrbijo za organizacijo na tekmah, obveščajo starše in upoštevajo navodila trenerjev.

Program hokeja na ledu je razdeljen na tri programe:

    ŠOLA DRSANJA:  treningi 2x tedensko na ledu. V primeru tekme šola drsanja odpade.
    MALČKI U8:  treningi 2x tedensko na ledu in 1x telovadnica na OŠ Lava pod vodstvom ga. Urške Klemen. V primeru tekme treningi odpadejo.

    MALČKI U10:  treningi 3x tedensko na ledu in 1x telovadnica na OŠ Lava pod vodstvom ga. Urške Klemen. V primeru tekme treningi odpadejo.
    SELEKCIJA HOKEJA NA LEDU: mlajši dečki U12, dečki U14, kadeti U16, U18  teningi 5x tedensko kombinirano (led in suhi). Suhe treninge določi trener in so igralci sproti obveščeni na treningu. V primeru tekme treningi na ledu odpadejo.
    ČLANI: 5x tedensko. Suhe treninge določi trener in so igralci sproti obveščeni na treningu. V primeru tekme treningi na ledu odpadejo.

Temu  programu je prilagojena tudi VADNINA za sezono:

Šola drsanja: ima vadnino 10 eur mesečno, ki se plača v pisarni kluba v času uradnih ur ali preko plačilnega naloga.

Malčki U8: imajo letno vadnino 200,00 eur, ki je razdeljena na 10/ obrokov v sezoni po 20,00 eur (od septembra do junija). Vadnino lahko poravnate v pisarni kluba v času uradnih ur  ali pa plačate preko plačilnega naloga.

Malčki U10: imajo letno vadnino 400,00 eur, ki je razdeljena na 10/ obrokov v sezoni po 40,00 eur (od septembra do junija). Vadnino lahko poravnate v pisarni kluba v času uradnih ur  ali pa plačate preko plačilnega naloga.

Selekcija hokeja na ledu U12,U14,U16 in U18: imajo letno vadnino 700,00 eur, ki je razdeljena na 10/obrokov v sezoni po 70,00 eur (od septembra do junija). Vadnino lahko poravnate v pisarni kluba v času uradnih ur ali pa plačate preko plačilnega naloga.

V sezoni 2014/2015 je UO sprejel sklep, da so urejeni prevozi  na tekme za relacije Jesenice, Bled , Zagreb. Za selekcije U12, U14 urejeni prevozi tudi za gostovanja v tujini, za člane so urejeni prevozi na vse tekme.

Informacije za odhode in zbore na tekmah so igralci obveščeni na treningih, starši pa boste dobili obvestilo po e-mailu ali SMS sporočilo od tehničnih vodij.V upanju na uspešno sodelovanje z vami starši in z igralci hokeja na ledu vam želimo uspešno sezono  2016/2017.